Testimonials

Write a testimonial
Monday, 6 February
Een boudoir foto-shoot met voor mij een belangrijke reden/betekenis.
In oktober 2015 is er bij mij borstkanker geconstateerd en heb inmiddels al een heel traject met operatie, bestraling en chemo's achter de rug.
Om mezelf weer een goed en vertrouwd gevoel over mijn zelfvertrouwen en lichaam te geven, vond ik een boudoir shoot wel een uitdaging.
Wat vond ik het spannend, maar wat was Ida rustig en begripvol.
Ik voelde mij al heel snel op mijn gemak en wat het aller belangrijkste is, ik voelde mij weer "MOOI" .
Thnx Ida....voor je lieve woorden en je prachtige foto-shoot.....En wanneer ik weer een steady relatie heb, kom ik zeker samen met hem een boudoir shoot bij jou doen.... Liefs Coby
- Coby
Kudi
Tuesday, 26 May
Wij zijn erg blij met Ida en de foto's die ze van onze Australian Shepherd Kudi gemaakt heeft! Met veel vakkundigheid en kwaliteit heeft ze een buitengewoon mooie fotosessie gemaakt van onze hond. En met haar fijne persoonlijkheid en liefde voor haar vak weet ze het onderscheid zeker te maken! Ook hebben wij een foto op canvas laten maken door Ida. Deze hangt nu bij ons in de woonkamer en veel vrienden en kennissen zijn erg onder indruk van de schoonheid van het canvasdoek! Dit is echt te danken aan Ida haar fotografiekunsten. Echt een aanrader dus!
- ron de haan
Flynn en Max
Monday, 26 January
Het leek me ontzettend leuk om mooie foto's te hebben van mijn katjes. Na lang zoeken kwam ik uit bij Ida. Ida wist ontzettend goed hoe ze mijn katjes op hun gemak moest stellen. Ze liet Flynn en Max eerst wat rond kijken en na een halfuurtje begon ze met alles klaar zetten. De katjes waren ontzettend op hun gemak en volgens mij vonden ze het ook ontzettend gezellig. Vooral toen ze het speeltje met kattenkruid hadden ontdekt. Bij Ida hangt een ontzettende goede sfeer, ze is lief voor de katjes en aardig voor ons. Voor een huisdierenshoot zou ik zeker voor Ida kiezen!
- Anne Keukenkamp
Lobo
Wednesday, 7 January
Lobo is mijn drukke lieve kater van 4 maanden oud.

Als eerste hebben we een shoot gehad bij Ida thuis. Een erg fijn welkom, en een prima locatie om foto's te maken. Ida was creatief en erg speels met Lobo bezig. Helaas dacht Lobo hier wat anders over.

Ida stelde voor om twee weken later nog een keer af te spreken, alleen dan bij mij thuis. Hier zijn prachtige foto's uit gekomen!

Ik zal Ida zeker aanbevelen als fotograaf, ze maakt super foto's en gaat op een geweldige manier met zowel dier als baas om!

Ik ben heel blij met alle foto's.
- Evelien Pinkster
Pucc de filmster
Tuesday, 30 December
Pucc is de filmster van mijn buurvrouw! En omdat zij dat zo vaak zegt en zo dol is op deze kleine rakker heb ik besloten om een prachtig cadeau te laten maken voor haar verjaardag.

En door wie kan je dat beter laten doen dan door Ida Norberg van Azzeria Photography?

Met heel veel geduld en heel veel foto's is het een prachtig resultaat geworden waar mijn buurvrouw heel erg door verrast was en is.

Zowel binnen als buiten in het park heeft Ida haar plaatjes geschoten en het was bovendien ook gezellig ! Zeer aan te bevelen, zie een van de resultaten van onze filmster, Pucc !!!!
- Marianne Baldal
Tess de Boxer
Sunday, 7 December
Samen met mijn broer en onze jonge boxer Tess hebben wij een fotoshoot gedaan bij Ida. Het contact was van te voren al erg goed en ze informeerde erg goed naar onze wensen en was erg tegemoetkomend om onze wensen zo goed mogelijk te vervullen.

We hebben zowel binnen als buiten foto's genomen en Ida was erg creatief en ging erg goed met onze hond om. Ze wist de hond precies te triggeren en daarnaast gaf ze duidelijke aanwijzingen en stelt je gerust wat betreft poseren.

Wat erg leuk is, is dat je via de website je eigen foto's overnieuw kunt bekijken en kunt bestellen, ideaal! De foto's waren snel klaar en wij hebben alleen maar positieve reacties ontvangen over de foto's. Ook nabewerking wordt uitgebreid besproken voordat de foto's worden afgedrukt.

Kortom: een super fotografe die goed om weet te gaan met dieren. Ik raad iedereen aan om naar Ida te gaan, voor zowel een fotoshoot met of zonder je huisdier!
- Kirsten Huiting
Kittens
Tuesday, 30 September
Geduld is een schone zaak.. Vooral met dieren. Ida is bij ons thuis geweest om onze toen 3 weken oude kittens op de gevoelige plaat vast te leggen. De oogjes net open, en mama die zich er natuurlijk in wilde mengen. Maar ze nam de tijd en dat resulteerde in plaatjes alsof ze zo uit een boek komen! Erg mooi, ben er reuze blij mee!
- Mariska Riedijk
Dinda, rats & cats
Monday, 29 September
Ida heeft mijn paarden, ratten en katten gefotografeerd. Ik wist nooit dat mijn rat zo'n lieve neus had totdat ik hem op de foto zag. Zo scherp en veel details!

Ze is heel rustig tegenover de dieren en neemt de tijd zodat het dier zich prettig voelt. Heel blij met de mooie plaatjes van mijn dieren. Heb mijn paard die nu verkocht is op canvas aan de muur hangen. Zo is ze nog altijd bij mij.
- Fenna Muller
Sjaakie & Tommie
Saturday, 26 July
Ik heb nu twee keer een fotoshoot gehad bij Ida, een keer met mijn konijn Sjaakie en een keer met mijn puppy Tommie. het bevalt me super! hele leuke rustige aardige meid met héél véél geduld en weet precies waar ze mee bezig is. de foto's zien er ook tip top in orde uit!
- Marit van elteren